Luxury apartments for sale
AFIEUROPE ЧАСТ ОТ AFIGROUP
AFIeurope част от AFIgroup, е водещ инвеститор в областта на недвижимите имоти и строител на търговски и жилищни обекти, фокусиран върху пазарите в Централна и Източна Европа - Чехия, Сърбия, Румъния и България.
Компанията е известна със своите висококачествени офис-комплекси, модерни търговски центрове, бизнес паркове и складови съоражения и луксозни жилищни комплекси, всички отличаващи се с изключителен дизайн и качествено изграждане.AFI Europe се радва на фирмена репутация, която привлича международни клиенти и финансисти, постоянно създавайки нови възможности за инвестиции в цяла Европа. Въвеждайки нови стандарти в строителството, Групата продължава да създава модерни и привлекателни проекти, новаторски за региона.
AFIeurope е собственост на Africa Israel Investments Ltd., международен холдинг и инвеститорска компания с разрастваща се дейност в областта на недвижимите имоти, търговски центрове, енергетиката, модата, телекомуникациите и медиите, инфраструктурата, промишлеността и инвестирането в жилищни сгради в Израел и чужбина.

Бизнес Парк София, сграда 8B, ет. 6
oфис: +359-2-4898180
продажби и маркетинг: +359-2-4899808
E-mail: sales@afi-europe.bg

www.vitoshatulip.bg
www.afi-europe.eu
www.africa-israel.com
EN  BG
Copyright 2007 www.vitoshatulip.bg Created by Redutta solushions